Екскурзии във Венецуела

ВЕНЕЦУЕЛА
Вижте по-голяма карта
Венецуела – една от най ярките страни на Южна Америка. Тук съседстват снежните върхове на Андите и джунглата Ориноко, кораловите острови Лос Рокес в Краибско море и езерото Канайма, най високия в света водопад Анхел и благоухаещ на цветя остров Маргарита.

Чист планински въздух, тишината и пейзажите на Сиера Невада де Мерида ще свалят напрежението и ще ви излекуват от суетата на съвременния градски живот. Територията на националния парк Канайма ще Ви напомни за „загубения свят” от книгите на великия писател Артур Конан Дойл.
Ще видите така наречените „тепун”, издигащи се от зеления океан на джунглата, която се явява най древната планинска система в света. По време на път ешествието с лодка по залетите гори в делтата на река Ориноко Вас ви очаква запознаване с изключително разнообразния свят на джунглите. Обилието от плажове и паркове на остров
Маргарита, потресаващите възможности на почивката на вода, полетът на най високия водопад на планетата и круиза по езерото Канайма несъмнено ще останат в паметта ви когато се заговори за Венецуела.