Екскурзии в Канада

Екскурзия в Канада: Атлантическа Канада-Монреал – Квебек Сити – Отава – Ниагара - Торонто
цена от:
1420 $
8 дни / 7 нощувки
транспорт: Самолет хранене: BB
Принтирай
Атлантическа Канада
8 дни/7 нощи
Монреал – Квебек Сити – Отава – Ниагара - Торонто
Гарантирани дати, с обслужване на руски език 2019г.: 7 и 15 март; 8, 19 и 29 април; 2, 9, 23 и 31 май; 13 и 27 юни; 2, 11 и 25 юли; 1, 8, 15, 25 и 29 август; 8, 15, 22 и 29 септември; 4,, 8, 16 и 24 октомври; 8 и 22 ноември; 6 и 27* декември. /* дата със доплащане/

Вижте по-голяма карта


1 ден
Полет за Монреал - стилния островен град със силно европейско влияние. Tрансфер от летището до хотела. Настаняване в хотела в центъра на града. Свободно време. Нощувка.
2 ден
Монреал
Закуска в хотела. Свободна сутрин. Следобед среша с група. Пешеходна екскурзия из стария град - историческата пешеходна зона на града с живописните калдъръмини улички, площад Жак Картие, Базиликата Нотр Дам дьо Монреал, хълмът Монт Роял с височина от 764 фута, откъдето се открива невероятна гледка към града, Университета Мак Гил и Олимпийският Комплекс, построен през 1976. Нощувка.
3 ден
Монреал-Квебек Сити
Закуска в хотела. Отпътуване за Квебек сити – столицата на френска Канада. Градът известен като люлка на френската цивилизация и единствения град в Северна Америка, ограден с крепостни стени. Обиколка на Квебек с разглеждане на : Пляс Роял, Пти Шамплен, Шато Фронтенак, Циклорама на Йерусалим и посещение на Базиликата “Света Анна” – лечителка и патрон на моряци. Връщане в Монреал. Нощувка.
4 ден
Монреал-Отава
След закуска продължава запознанство с Монреал – разходка в подземния град- отговорът на града към студената зима. и Базилика Ораториум на Св. Йосиф. Отпътуване за Отава – столица на Канада. Обиколка на нощна Отава. Настаняване в хотела. Нощувка.
5 ден
Отава-Торонто
Закуска в хотела. Панорамна обиколка на Отава. Посещение на Парламента на страната. Отпътуване за района на Хилядата острова – уникален биосферен резерват. Круиз по река на Св. Лаврентий сред Хилядата острова. Отпътуване за Торонто. Пристигане, настаняване в хотела и нощувка.
6 ден
Торонто-Ниагара
Закуска в хотела. Панорамна обиколка на Торонто, разглеждане: сградите на местния парламент, улица Бей – Уолстрийт на Торонто, центърът със сградите на финансовото могъщество, желязната къща, Ситито, където всяка сграда е оцветена различно, крайбрежието, Небесния купол, улица Иънг- 400 км, най-дългата в света, викторианският квартал Йорквил – царството на цветята. По желание - изкачване на внушителната телевизионна кула с нейните 541 м – една от най-високите в света. Следобед отпътуване за Ниагара. Пристигане, настаняване в хотела. Разглеждане на водопада откъм канадската страна. По желание разходка с кораб, за да се приближите максимално до водопада (входният билет от 15,50 щ.д. се заплаща на място). Нощувка.
7 ден
Ниагара-Торонто
Закуска. Продължава запознанство с забележителности на Ниагара. Отпътуване за Торонто с шатъл бас. Пристигане, настаняване в хотела. Нощувка.
8 ден
Торонто
Закуска в хотела. Самостоятелен трансфер до летището за полет до България.

Цените включват:
 • транспорт по програмата с автобус или миниван с придружител;
 • 3 нощувки в Монреал, 1нощувка в Отава, 2 нощувка в Торонто и 1 нощувка в Ниагара;
 • 7 континентални закуски;
 • шатъл бас от Ниагара до Торонто;
 • екскурзоводско обслужване по програма на руски език;
 • медицинска застраховка за 50 000 USD за лица до 70г.

Цените не включват:
 • самолетен билет и летищни такси;
 • доплащане за трансфер посрещане в Монреал и изпращане в Торонто при пристигане или заминаване преди 09.00 или след 19.00ч.;
 • такса за електронно разрешение за влизане в Канада – 7 USD;
 • услуги за получаване на електронно разрешение за влизане в Канада, 70лв. на човек;
 • входни такси в музеи;
 • бакшиши;
 • разходи от личен характер;

Цени на човек в щатски долари*, валидни при минимум 2 -ма пътуващи:

Категория хотела В стая за двама Единично настаняване трети възрастен или четвърти в стая
Хотели иконом класа 1420 1890 1395
* заплащат се в лева по курса на Първа ивестиционна Банка за деня


Забележки:
 • Хотелите, използвани за настаняване, не са централно разположени в посещаваните градове;
 • По желание и срещу доплащане възможно настаняване в хотели 4*;
 • Тази програма може да бъде удължена срещу доплащане и по желание на клиента или комбинирана с програмите за САЩ и западна Канада;
 • Няколко дни преди отпътуване всеки турист получава окончателна програма с часове на провеждане на мероприятията и сборните пунктове.
 • Фирмата партньор си запазва правото на разместване в дните на изпълнение на мероприятията по програмата.